Cuina de mercat en un ambient càlid

Benvinguts a The Sopa Boba Barcelona, ​​un lloc on s'uneixen la passió per la gastronomia amb la confiança dels petits detalls, creant una experiència per als cinc sentits.

A The Sopa Boba creiem en el valor i la bellesa de cada ingredient i confiem en les diferents textures, olors, colors i sabors, per introduir-los a la nostra cuina. Ens agrada treballar amb productes de proximitat i aprofitar al màxim la cuina de mercat i de temporada.

Les Braves de Barcelona

N'hi ha que fins i tot s'han aventurat a buscar “les millors braves de Barcelona” i, siguem sincers, és difícil que les puguin trobar. "Sobre gustos no hi ha res escrit", així que el millor és deixar-se sorprendre cada cop que proveu unes patates braves.

las mejores bravas de Barcelona. Best Bravas in Barcelona
las mejores bravas de Barcelona. Best Bravas in Barcelona

Deixeu-vos sorprendre...

Càlid i acollidor

Producte de proximitat

Aquests garanteixen la seva frescor i sabor autèntic. A més, el consum contribueix a donar suport a l'economia local ia reduir l'empremta de carboni, ja que s'evita el transport de llarga distància. En optar pels productes de proximitat, no només estem escollint aliments més saludables i saborosos, sinó que també estem recolzant una forma de vida més sostenible i connectada amb el nostre entorn.

L´atmosfera que es respira és de calma i tranquil·litat, ideal per a relaxar-se i desconnectar de l´estrès del dia a dia. Els colors càlids i suaus de les parets i la il·luminació tenue contribueixen a crear una sensació d'harmonia i de benestar. Sens dubte, intentarem fer-vos sentir com a casa.

Increïble oferta de vins

La nostra oferta de vins es caracteritza per ser molt bona i variada, sempre en canvi constant per satisfer els gustos dels nostres clients. Comptem amb una selecció dels millors vins de diferents regions d´Espanya. El nostre equip està a la vostra disposició per brindar-vos informació detallada i ajudar-vos a trobar el vi perfecte per a cada ocasió.

Reserveu la vostra taula

Feu la vostra reserva amb antelació per a evitar esperes. Sobretot per a grups grans ;)